Login
+Follow
Login

Suget efter orörd luft

By Emma on 2013.03.02 In Vardag

Jaktkojan

 

Jag längtar ut i skogen! Att andas luft som känns som att ingen annan andats den innan mig. Hög, kall, klar. Fräsch luft, helst har det regnat under natten och den nyuppstigna solen bländar mig genom morgondimman. Jag vill upp till Abisko!

En mulen marsdag i staden med snöblandat regn och ishalka känns den idyllen så olidligt långt bort. Då känns det skönt med denna community som inspirerar och får mig på bättre tankar, som får mig att på riktigt börja planera inför sensommarens och höstens äventyr. Att lyfta blicken, att lyfta mig själv, lyfta vardagen. Jag ser fram emot att dela med mig av tankar, bilder, förberedelser och vardagsäventyr.

På återseende!

3 Responses to "Suget efter orörd luft"

    Comments (3)

  1. Välkommen till Outdrr familjen!

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier Arkiv

Login